Het is lente bij Quick Shoes Strijen!

De lente is weer begonnen! Dat betekent een heerlijk fris zonnetje op je gezicht en nog frisser schoeisel aan je voeten. Want ja, met die winterse stappers kom je de lente natuurlijk niet door. In onze winkel aan de Kerkstraat in Strijen hebben we dan ook weer een mooie collectie schoenen voor de lente van 2019 voor je geselecteerd.

Van hippe prints, tot vrolijke stappers in pasteltinten en opvallende kleuren. Voor ieder wat wils! Voor de heren hebben we trendy sneakers, mooie instappers en natuurlijk ook nette schoenen in het rek staan. Dames, jullie mogen helemaal los gaan met pumps in vette kleuren of heerlijk comfortabele trendy sportschoenen!

Kindervoetjes verdienen hoge kwaliteit!

En misschien nog wel de belangrijkste van het stel: kids! Wist je dat wij de grootste collectie kinderschoenen in de Hoeksche Waard in onze winkel hebben staan? We zijn er dan ook volledig van overtuigd dat goed schoeisel vele malen belangrijker is dan een gave merkschoen aan een kindervoetje. Daarom maken wij graag de combinatie tussen mooi en hip design en comfortabel, stevig kinderschoeisel. Ons team helpt je graag aan de best passende kinderschoen!


Bij Quick Shoes ben je aan het juiste adres voor onder andere de volgende merken:

Shoesme | Birkenstock| Berkelmans | Bullboxer | Skechers | K.Swiss | S.P.M. | Carmens | Marco Tozzi | Helioform | Vingino| Braqeez | Munich | PME | Common Pairs | S.Oliver | Timberland | Rieker | Ecco | LA Gear | Pitt | Lazamani | Super Cracks | Every One | Gattino | Rohde | Gaastra